Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Depozite frigorifice cu autoservire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Descriere
Asiguram proiectarea, livrarea materialelor si echipamentelor, constructia si montajul, punerea in functiune (la cheie) pentru depozite frigorifice cu autoservire.

Depozitele frigorifice permit pastrarea in conditii optime a produselor (pastrare congelata sau refrigerata), expunerea si vanzarea direct din depozit a produselor, respectand regula FIFO (first in first out), prin intermediul rafturilor gravitationale. In imagini e prezentat un depozit frigorific cu autoservire, realizat de firma noastra, unde vitrinele camerelor frigorifice au fost dispuse inclinat la 45 grade pentru o maxima vizibilitate din drumul principal.

Acest depozit dispune de 7 camere frigorifice ce acopera o gama variata de produse si temperaturi de pastrare (3 camere frigorifice produse congelate plus 3 camere frigorifice produse refrigerate si una pentru legume - fructe).

Putem adapta proiectul in functie de spatiul (terenul) detinut cat si in functie de produsele comercializate, oferind solutia cu maxim impact extetic si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura