Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Depozite frigorifice cu autoservire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Asiguram proiectarea, livrarea materialelor si echipamentelor, constructia si montajul, punerea in functiune (la cheie) pentru depozite frigorifice cu autoservire.

Depozitele frigorifice permit pastrarea in conditii optime a produselor (pastrare congelata sau refrigerata), expunerea si vanzarea direct din depozit a produselor, respectand regula FIFO (first in first out), prin intermediul rafturilor gravitationale. In imagini e prezentat un depozit frigorific cu autoservire, realizat de firma noastra, unde vitrinele camerelor frigorifice au fost dispuse inclinat la 45 grade pentru o maxima vizibilitate din drumul principal.

Acest depozit dispune de 7 camere frigorifice ce acopera o gama variata de produse si temperaturi de pastrare (3 camere frigorifice produse congelate plus 3 camere frigorifice produse refrigerate si una pentru legume - fructe).

Putem adapta proiectul in functie de spatiul (terenul) detinut cat si in functie de produsele comercializate, oferind solutia cu maxim impact extetic si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura