Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme refrigerare / congelare in flux continuu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mr Inox / Frigoveneta
Out Of stock
Descriere
Mischel Leonardo furnizeaza in Romania sisteme industriale pentru fluxuri tehnologice de racire , produse de Mr Inox si Frigoveneta Italia.

Pentru procesele industriale de refrigerare sau congelare a produselor, putem oferii solutii complete, atat pentru sistemul frigorific, cat si pentru sistemul de transport al produselor prin spatiile de racire.

Sistemul de transport spiralat al produselor ( vezi foto ) in interiorul tunelelor frigorifice, are avantajul volumului redus al incintelor frigorifice , acesta fiind folosit la maxim. Fluxul de racire in regim continuu al produselor, inlatura perioadele de pauze necesare alimentarii sau eliberarii de produse a sistemelor clasice.

Viteza ( timpul ) de transport al produselor prin incinta frigorifica, poate fi modificata, astfel incat sistemul sa asigure randamentul maxim pentru o gama cat mai larga de produse.

Sistemele de transport al produselor sunt produse de compania MR Inox din Italia, iar sistemele frigorifice de compania Frigoveneta Italia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura