Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camere frigorifice congelare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mischel Leonardo
Cod produs
Congelare (-16 ... -24 C )
Out Of stock
Descriere
Realizam camere frigorifice pentru depozitarea de produse congelate (- 16 ... - 24 grade celsius)
In functie de cerintele clientului si tinand cont de experienta noastra gasim cele mai bune solutii care sa se muleze pe situatia din teren si care sa satisfaca cerintele de depozitare optime pentru produsele congelate.
Camere frigorifice pentru pastrarea produselor congelate de mici si medii dimensiuni pentru dotarea magazinelor, restaurantelor, fast-foodurilor, shaormeriilor, etc., dar si depozite frigorifice pentru produse congelate de mari dimensiuni pentru unitatile de productie sau depozite.
Incinta izolata e realizata din panouri sandwich cu PIR sau PUR, iar inbinarile la colturi, intre plafon si pereti si/sau podea sunt realizate cu ruperi termice si finisate cu profile sanitare (scafa, plinta si coltare) conform cerintelor sanitare in vigoare. Camerele sunt dotate cu una sau mai multe usi frigorifice de congelare prevazute cu rezistenta de incalzire a chederului, batante sau glisante dupa caz. Incinta poate fi prevazuta cu podea izolata ramforsata acoperita cu tego sau cu izolatie la nivel incastrata sub sapa de pardoseala.
Dotarea frigorifica este corect dimensionata si realizata cu echipamente frigorifice de calitate de productie Europeana, cu consum redus de energie electrica, silentioase si carosate, complet automatizate.
Unitatile de condensare pot sa fie racite cu aer sau cu apa, pentru spatiile fara acces la exterior.
Tabloul electric de forta si automatizare e prevazut cu controler electronic pentru automatizarea completa a functionarii, controlul parametrilor de functionare si pentru semnalarea eventualelor defectiuni sau utilizari neconforme (temperatura prea ridicata, usa deschisa etc.)
Controlerul electronic realizeaza pastrarea automata a temperaturii setarte, degivrare automata, controlul ventilatoarelor evaporatorului suflat, reglarea automata a turatiei ventilatorului de condensare, activarea automata a iluminarii interioare si oprirea ventilatoarelor suflantei, iar ulterior si a agregatului frigorific la deschiderea usii frigorifice.
Camerele frigorifice sunt dotate cu sistem de monitorizare la distanta si / sau locala a parametrilor de functionare, primirea alarmelor si gestionarea la distanta a functionarii acestora.
Istalatia frigorifica este realizata ingrijit, protejat, traseele de conducte sunt fixate cu coliere izolate, sunt respectate toate cerintele de sectiune, panta, sifoane si contrasifoane, izolare termica etc.

Consideram ca realizam unele dintre cele mai bine realizate camere frigorifice pentru depozitarea de produse congelate, din piata de frig din Romania.
Cei care iubesc calitatea, ne aleg pe noi !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura