Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camere frigorifice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mischel Leonardo
Cod produs
Refrigerare
Out Of stock
Descriere
Realizam camere frigorifice conform cerintelor clientului, adaptate atat dimensional cat si functional pentru a satisface nevoile de depozitare a produselor refrigerate (-2 ... +8 grade Celsius).
Camere frigorifice de mici si medii dimensiuni pentru dotarea magazinelor, restaurantelor, fast-foodurilor, shaormeriilor, etc., dar si camere si depozite frigorifice de mari dimensiuni pentru unitatile de productie sau depozite.
Constructia izolata e realizata din panouri sandwish cu PIR sau PUR, inbinate cu ruperi termice la colturi, intre plafon si pereti si/sau podea si finisate cu profile sanitare (scafa, plinta si coltare) conform cerintelor sanitare in vigoare si dotata cu una, doua sau mai multe usi frigorifice in functie de utilitate.
Echparea frigorifica este realizata cu echipamente frigorifice de calitate de productie Europeana corect dimensionate, cu consum redus de energie electrica, silentioase si carosate, complet automatizate (pastrarea automata a temperaturii setarte, degivrare automata, controlul ventilatoarelor evaporatorului suflat, reglarea automata a turatiei ventilatorului de condensare, activarea automata a iluminarii interioare si oprirea ventilatoarelor suflantei, iar ulterior si a agregatului frigorific la deschiderea usii frigorifice.
Camerele frigorifice sunt dotate cu sistem de monitorizare la distanta si / sau locala a parametrilor de functionare, primirea alarmelor si gestionarea la distanta a functionarii acestora.
Istalatia frigorifica este realizata ingrijit, protejat, traseele de conducte sunt fixate cu coliere izolate, sunt respectate toate cerintele de sectiune, panta, sifoane si contrasifoane, izolare termica etc.

Consideram ca realizam unele dintre cele mai bine realizate camere frigorifice din piata de frig din Romania.

Cei care iubesc calitatea, ne aleg pe noi !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura